Pozor na podvodníky! Paladix nemá žádné informace o transakcích mezi uživateli. Nikdy neposíláme e-maily vyzývající k vyzvednutí platby za prodané zboží. Podobné e-maily zneužívají naše jméno a vždy jde o podvod. Nereagujte na ně.

Svitek FOMA v metráži.

Dobrý den. Podařilo se nám opět sehnat film FOMA 100 v metráži, který dodává firma do Ameriky. Návin má několik set metrů. Po rozdělení na 25m = 30 filmů klasického svitku (+ něco na víc) označovaného 120 jsme dosáhli cenu za film okolo 60 Kč. (záleží na poštovném) Je jen nutnost si založit film do krycího papíru, což nedá žádnou velikou práci. S filmem obdržíte lepící samolepku. Mohu i přibalit film na naučení motání. Jako dárek dostanete testovací fólie pro zjišťování kvality neg. vývojky a ustalovače. Výhodou je i možnost si udělat dvojnásobný formát 220, popřípadě si někteří motají poloviční 120, tedy 6 snímků a nemusí dofocovat. Vlivem okolnost předpokládáme, že se jedná o poslední návin, co jsme mohli získat. - Na častý dotaz, zda-li bychom mohli zajistit Fomu 400 a Fomu 200 mohu jen s lítostí oznámit, že se nám tohle nepodařilo. Stejně, jak zajistit film Ilford HP5.
Film je dodáván na cívce o rozteči čel přesně, jak je šířka filmu. Tedy neopatrností při nechtěném osvícení se odmotají 3 závity a dále je film použitelný. S filmem je namotán papír, jenž zabraňuje podrápání filmu při manipulaci a také po metru jsou čísla určující kolik máme filmu do konce. Papír je samozřejmě testován na neaktivitu s želatinou i podložkou. Film je zabalen do černého pytlíku. Ten pak v černé pixle. ( kdo měl plechovou pixlu, tak změna. Plechové se nepodařilo sehnat za rozumnou cenu. Myslíme si, že umělohmotná je i lepší). Na víčku je svítící malý trojúhelník pro orientaci ve tmě. Celkem jsme už pro nás a kamarády takto namotali filmy o nerozstříhané délkové délce okolo 2km. -- Zaslání poštou, zísilkovnou, PPL, dle vašeho rozhodnutí. Popřípadě osobně

1 800 Kč

Domníváte se, že tento inzerát porušuje podmínky inzerce? Dejte nám o tom vědět.

Náš tip: Nevyhovuje vám použitý? Vyberte si nový v ověřeném e-shopu.