Topování inzerátů - proč své inzeráty topovat a proč nakupovat od topujících inzerentů? Stručné shrnutí.

3ks Dálkový ovladač Aputure Trigmaster Plus TX1N Spoušť Vysílač Přijímač pro Nikon Doprava ZDARMA

Prodám 3 kusy dálkových ovladačů Aputure Trigmaster Plus TX1N pro Nikon D800/D700/D300/D200/D5/D4/D3/D2/D1. Malo nepoužívané, plně funkční, bez závad.
Aputure Trigmaster Plus 2.4G představuje jednotku, která v sobě kombinuje přijímač a vysílač. Proto je také možné v režimu Interlink Triggering dálkově ovládat spoušť fotoaparátu a tím samým fotoaparátem aktivovat systémové blesky či studiová světla. Komunikace mezi jednotkami probíhá bezdrátově, a to až na vzdálenost 100 metrů pod jakýmkoli úhlem. Propojení fotoaparátu, blesku či zábleskových světel je řešena pomocí kabelu. Výdrž akumulátoru více než 100 hodin.
Umožňuje jednomu Trigmaster Plus přístroji přijímat a vysílat signály současně.
Aputure Trigmaster Plus 2.4G tak představuje všestranné profesionální zařízení za příjemnou cenu.
V módu spouštění zábleskových světel je kompatibilní s většinou fotoaparátů, nejen Nikon.
Kabelová, rádiová spoušť a odpalovač blesku v jednom: dosah až 100 metrů, frekvence 2.4GHz, 6 pracovních kanálů, funkce automatického rozpoznání, funkce Interlink, podporuje kontinuální snímání 8 snímků/vteřinu, synchronizační čas 1/250sec, napájení 2x1.5V AAA baterií. Rozměry 85x47x28mm.
Sada obsahuje: 3ks Aputure Trigmaster Plus 2.4G, kabely pro propojení s fotoaparátem, kabely pro propojení se zábleskovým světlem (3.5mm Jack a 2.5mm Jack), redukce.
Cena za 3 kusy 2499Kč.
Doprava ZDARMA Zasilkovnou nebo Balíkovnou na výdejní místo pří platbe předem na účet. Osobní vyzvednutí v Bašti (Praha-východ) po dohodě. Dobírka pouze při platbě poštovného (+129Kč) předem.
PODÍVEJTE SE TAKÉ NA MÉ DALŠÍ NABÍDKY.

2 499 Kč

Domníváte se, že tento inzerát porušuje podmínky inzerce? Dejte nám o tom vědět.

Náš tip: Nevyhovuje vám použitý? Vyberte si nový v ověřeném e-shopu.