Náš tip: Nevyhovuje vám použitý? Vyberte si nový v ověřeném e-shopu.

Nikon Speedlight SB-800

Nikon Speedlight SB-800 je vysoce výkonný externí blesk určený pro fotoaparáty Nikon s funkcí i-TTL (intelligent Through-The-Lens) měření expozice. Tento blesk je oblíbený mezi pokročilými amatéry i profesionály pro svou všestrannost a pokročilé funkce. Zde je technický popis tohoto blesku:

Hlavní technické specifikace:
Směrné číslo: 38 (při 35mm a ISO 100), což znamená vysoký výkon, který umožňuje osvětlení na větší vzdálenosti.
Režimy měření: i-TTL, D-TTL, TTL, a manuální režim pro maximální flexibilitu při různých světelných podmínkách.
Zoom hlavy blesku: Automatický zoom od 24 mm do 105 mm (v rozmezí ekvivalentu kinofilmového formátu), manuálně nastavitelný.
Nastavení výkonu: Možnost manuálního nastavení výkonu od plného výkonu až po 1/128.
Podpora FP synchro (rychlá synchronizace): Pro použití blesku i při vysokých expozičních časech (rychlost závěrky nad synchronizační limit).
Bezdrátové ovládání: SB-800 může fungovat jako hlavní (Master) nebo podřízený (Slave) blesk v bezdrátovém režimu Advanced Wireless Lighting, což umožňuje vytvořit víceosvětlené scény bez potřeby kabelů.
Otočná a naklápěcí hlava blesku: Hlavu blesku lze otočit horizontálně o 180° doprava nebo 90° doleva a vertikálně až o 90° nahoru pro použití odraženého světla.
Integrovaná odrazová karta: Součástí blesku je vyklápěcí odrazná karta a širokoúhlý difuzér pro změkčení světla.
Napájení: 4x AA baterie (alkalické, lithiové nebo NiMH) zajišťují rychlé dobíjení a dlouhou životnost blesku při používání.
Rychlost dobíjení: Přibližně 2,7 sekundy při použití NiMH baterií.
Další funkce:
Podpora stroboskopického blesku (Multi-flash): Možnost nastavit frekvenci a počet záblesků za sekundu pro kreativní fotografické efekty.
Režim FV Lock: Umožňuje uzamčení nastavení expozice blesku, takže blesk bude poskytovat konstantní množství světla i při změně kompozice.
Kompatibilita s různými systémy: Funguje s fotoaparáty Nikon F6, F100, D2X, D70 a dalšími kompatibilními DSLR a SLR fotoaparáty.
Nikon SB-800 je robustní a všestranný blesk, ideální pro použití jak ve studiových podmínkách, tak i v terénu. Poskytuje široké možnosti nastavení a je kompatibilní s dalšími komponenty systému Nikon CLS (Creative Lighting System)

! Propálený od cigarety- nemá vliv na funkci, takhle jsem ho už kupovala :D

2 200 Kč

Domníváte se, že tento inzerát porušuje podmínky inzerce? Dejte nám o tom vědět.

Náš tip: Nevyhovuje vám použitý? Vyberte si nový v ověřeném e-shopu.